Sommarjobb på Din Bil!

 

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG och representerar varumärkena Volkswagen, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna. 

www.dinbil.se     

Intresserad av 10 veckors sommarjobb?

Till våra anläggningar i Malmö, Trelleborg, Lund söker vi  SOMMARVIKARIER under 10 veckor

SERVICERÅDGIVARE

Vi söker dig som i dag studerar på högskola och som vill ha ett bra sommarjobb.

Som Servicerådgivare/Kundmottagare kommer du främst att ha kontakt med kunder som önskar boka tid för service och reparationer av personbilar. Uppdragen varierar mycket från fall till fall, varför arbetsdagen kan ser olika ut för varje dag. Övriga arbetsuppgifter kan vara ex rådgivning av servicebehov, dokumentera kundens problem för att underlätta för våra tekniker, slutkontroll av arbetsorder samt debitering mot kund.

Som person är du glad och positiv med en hög grad av servicekänsla. Du är intresserad och har förståelse för teknik och bilar. Du är lyhörd och förstående för våra kunder, stresstålig och noggrann. Du har körkort för bil.

Vi kommer att sommaranställa ca 15 personer, vilka också kommer att få utbildning för jobbet under v 22 och 23. Sommarjobbet börjar den 10 juni eller efter överenskommelse och pågår 10 veckor framåt. Vi erbjuder dig en timlön på 110 kr.

Vi kan erbjuda dig ett intressant och omväxlande sommarjobb i ett företag som jobbar i en positiv och framgångsrik anda.

Känner du dig intresserad av detta sommarjobb är du välkommen med din intresseanmälan (personligt brev och CV/meritförteckning ). Din intresseanmälan mailar du till info@sundrekrytering.se Du kan också kontakta oss via tel 0737-527049 för mer information.

Vi kommer att ha ett informationsmöte för alla intresserade den 8/5 hos VW Malmö.

Välkommen med din intresseanmälan.

 

Lämna ett svar