GROLLS i Spånga söker Fältsäljare

grollsBjörnkläder

 

GROLLS Yrkesbutiker tillhör Grolls  AB och finns på 29 orter runt om i Sverige.Vi säljer yrkeskläder, främst vårt eget varumärke Björnkläder, samt personlig skyddsutrustning. I våra butiker hittar du även ett brett utbud av profilkläder.

www.grolls.se

I samband med att vi öppnar ny butik i SPÅNGA söker vi en

FÄLTSÄLJARE

Som Säljare för Grolls Yrkesbutik kommer du att delta i ett aktivt och professionellt säljteam.

Din uppgift blir att finna och utveckla nya kunder med behov av skyddsprodukter och yrkeskläder på ditt distrikt. Du skall även bearbeta kunder inom befintliga ram- och centralavtal. I ditt försäljningsarbete fokuserar du på området skyddsprodukter och yrkeskläder men du ska även marknadsföra Grolls totala kunderbjudande.

Du har ansvar för säljplanering, planlägger kundaktiviteter och följer upp, hela tiden med lönsam tillväxt i fokus. 

För att lyckas i denna tjänst tror vi att du har erfarenhet av fältförsäljning, gärna med erfarenhet av produktförsäljning. Du är en engagerad och självgående säljare som ser nya möjligheter varje dag.

Har du tidigare arbetat mot industribaserade företag är det en klar fördel.

Du kommer att utgår från vår nya Grolls butik i Spånga, och vi värdesätter att du har bra kännedom om det lokala näringslivet.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och lönsamt arbete i ett expansivt och ledande företag på en intressant marknad. Tjänsten skall tillträdas snarast.

Ytterligare upplysningar lämnas av rekryteringskonsult Jan Sundberg,

Tel 0737-52 70 49.

Din ansökan mailar du till; info@sundrekrytering.se

Vv märk din ansökan med Fältsäljare.

Välkommen med din ansökan

Lämna ett svar