Fältsäljare till GROLLS i Esklistuna

grollsBjörnkläder

 

 

GROLLS Yrkesbutiker tillhör Grolls AB och finns på 27 orter runt om i Sverige.Vi säljer yrkeskläder, främst vårt eget varumärke Björnkläder, samt personlig skyddsutrustning. I våra butiker hittar du även ett brett utbud av profilkläder.

www.grolls.se

FÄLTSÄLJARE

Av Skydds- och Yrkeskläder

Eskilstuna-området

Som Säljare för Grolls Yrkesbutik kommer du att delta i ett aktivt och professionellt säljteam.

Din uppgift blir att finna och utveckla nya kunder med behov av skyddsprodukter och yrkeskläder på ditt distrikt. Du skall även bearbeta kunder inom befintliga ram- och centralavtal. I ditt försäljningsarbete fokuserar du på området skyddsprodukter och yrkeskläder men du ska även marknadsföra Grolls totala kunderbjudande. Du har ansvar för säljplanering, planlägger kundaktiviteter och följer upp, hela tiden med lönsam tillväxt i fokus.

För att lyckas i denna tjänst tror vi att du har erfarenhet av fältförsäljning, gärna med erfarenhet av produktförsäljning. Du är en engagerad och självgående säljare som ser nya möjligheter varje dag.

Har du tidigare arbetat mot industribaserade företag är det en klar fördel.

 Du utgår från vår nya Grolls butik i Eskilstuna.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och lönsamt arbete i ett expansivt och ledande företag på en intressant marknad. Tjänsten skall tillträdas snarast.

Ytterligare upplysningar lämnas av rekryteringskonsult Jan Sundberg,

tel 0737 52 70 49 på SUND Rekrytering, som vi samarbetar med i detta ärende.

Din ansökan mailar du till; info@sundrekrytering.se

Välkommen med din ansökan

Lämna ett svar