SÄLJARE mot Dagligvaruhandeln – Västra och södra Sverige

 

 

Kronägg ek.för. är ett ledande marknadsföretag för ägg med försäljning över hela Sverige. 2002 inleddes ett samarbete med DANAEG i Danmark och företaget ägs numera av svenska och danska äggproducenter.
Kronägg säljer ägg från såväl KRAV-höns som frigående höns och från höns i den nya inredda buren, helt enligt de strikta svenska djurskyddsreglerna.
Kronägg säljer enbart svenska ägg som är kvalitetskontrollerade på Kronäggs egna packerier

www.kronagg.se

 

 

TILL REGIONEN VÄSTRA OCH SÖDRA SVERIGE SÖKER VI EN

SÄLJARE mot Dagligvaruhandeln                             

Som Säljare mot DVH på Kronägg kommer du att ha det yttersta ansvaret för vår direkta försäljning på distriktet. Vi är idag starkt representerade över hela landet via återförsäljare och kommer succesivt att koncentrera oss på bearbetning utav ägg kategorin på butiksnivå – och där kommer din säljroll in!

I vår strävan att vara den främsta leverantören på marknaden driver vi och utvecklar vårt starka varumärke samt arbetar nära våra kunder för att skapa ännu bättre medvetenhet och lönsamhet.

Som person är du självgående, drivande, gillar att träffa kunder och att göra affärer. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom ex DVH eller Servicehandeln. Din bostadsort ser vi gärna ligga i närheten av området Helsingborg – Halmstad – Varberg – Kungsbacka.  Du är troligtvis i åldern 25 – 35 år, man eller kvinna. Har du dessutom en utbildning inom sälj är det en klar fördel.

Som Säljare på Kronägg kommer du in i en positiv och framåtskridande anda där teamkänslan är viktig. För rätt person kan vi utlova bra lön med intressanta utmaningar. Givetvis ingår tjänstebil. Du kommer att utgå från din bostad och det kommer att vara ca 40 – 50 övernattningar per år. Tjänsten skall tillträdas efter överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sund Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jan Sundberg, 0737527049

Din ansökan som vi vill ha snarast mailar du till; info@sundrekrytering.se

Märk din ansökan med Kronägg/Södra Sverige.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Lämna ett svar