Rekryteringskonsulter sökes!

Vill du vara med och utveckla SUND Rekrytering på din region?

Vi söker Säljande och Utvecklingsorienterade REKRYTERINGSKONSULTER

 

Nu söker vi flera konsulter som idag arbetar i egna bolag eller funderar på att starta upp en verksamhet. Du behöver inte arbeta på ett rekryteringsföretag eller ha arbetat inom rekrytering tidigare. Viktigt är att du har en bred arbetslivserfarenhet inom den eller de branscher du tänker rekrytera inom.

På SUND Rekrytering kommer du att finna konsulter som är rutinerade, professionella och precis som du söker nya kollegor. Det är viktigt att trivas med sina medarbetare och tillsammans göra gemensamma rekryteringar. Vi ser gärna att du är van att arbeta med konsultativ försäljning, har ett stort kontaktnät och trivs bra med kundrelationer.

Som person är Du målinriktad, drivande och levererar med hög kvalitet samt är van att arbeta i högt tempo. Du är affärsintresserad, initiativrik och utåtriktad. För att passa hos oss är det också viktigt att Du har ett eget driv och kan arbeta självständigt, men också att Du är en lagspelare.

Vad erbjuder vi dig

Att utvecklas som konsult i en dynamisk miljö och att agera med eget ansvar. Trevliga och erfarna kollegor, som du kan var dig själv med och som tillsammans med dig vill vidare utveckla verksamheten och bygga ett starkt varumärke.

Du kommer att arbeta hemifrån om du bor på annan ort eller från ett kontor i Sollentuna som du hyr. Sverige kommer vi att dela in geografiska zoner, men mycket styrs ju av personliga kontakter så gränserna kommer att vara flytande.

Huvudkontoret finns i Sollentuna utanför Stockholm.

Givetvis finns det många frågor kring denna tjänst och du är välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jan Sundberg 0737-52 70 49.

Din ansökan skickar du till info@sundrekrytering.se med både personligt brev och CV.

Märk ansökan med; Rekryteringskonsult, Urval sker löpande.

 

Lämna ett svar