GROLLS i Spånga söker butikschef

 grollsBjörnkläder

GROLLS Yrkesbutiker tillhör Grolls AB och finns på 29 orter runt om i Sverige.Vi säljer yrkeskläder, främst vårt eget varumärke Björnkläder, samt personlig skyddsutrustning. I våra butiker hittar du även ett brett utbud av profilkläder.

www.grolls.se

Till vår NYA butik i SPÅNGA

söker vi en

BUTIKSCHEF

Som Butikschef/Säljare för Grolls Yrkesbutik kommer du att delta i ett aktivt och professionellt säljteam.

Din uppgift blir att leda och utveckla verksamheten med butiken som bas.   Som butikschef ansvarar du för den dagliga driften såsom försäljning, personalledning av såväl fältsäljare och butikspersonal, lager/logistik och beställningar.

Du kommer att aktivt jobba med butikens alla produktsortiment, varför tidigare branschvana är intressant. I jobbet ingår även att genomföra viktiga och strategiska kundbesök på upptagningsområdet.

För att lyckas i denna tjänst tror vi att du har erfarenhet av butiksarbete på chefsnivå. Du är en självgående affärsman som ser nya möjligheter varje dag.

Har du tidigare arbetat mot industribaserade företag är det en klar fördel.

Av praktiska skäl är det lämpligt om du bor i närheten av Spånga/Stockholm. Vi värdesätter kännedom om det lokala näringslivet och dess aktörer.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och lönsamt arbete i ett expansivt och ledande företag på en intressant marknad. Tjänsten skall tillträdas snarast.

Ytterligare upplysningar lämnas av rekryteringskonsult Jan Sundberg,

 tel 0737-52 70 49

Din ansökan som vi önskar snarast mailar du till; info@sundrekrytering.se

Vv märk din ansökan med Butikschef.

Välkommen med din ansökan

Lämna ett svar